За нас

Gravirano.bg е най-доброто място за качествена изработка на рекламни материали, бързо и на добра цена. Когато ни е нужен партньор в изграждането на такъв тип продукти, често избираме бързо защото сме притиснати от времето. Ние от Gravirano.bg ви обещаваме, че в най-кратки срокове ще изработим желаните от вас материали по най-качествения начин, защото знаем, че времето Ви е скъпо и си ценим високо клиентите.

Лидер сме при лазерно изработените продукти от метал и неметал. Лазерната обработка включва лазерно гравиране и лазерно рязане.

Ние предлагаме широк спектър от услуги, който може да задоволи нуждите на бизнеса. На лазерно рязане и гравиране подлежат материали като алуминий, месинг, дърво, стомана, двуцветен ABS и др. От тях могат да се изработят всякакви сувенири, ключодържатели в най-различни форми, баджове, табели и дори плакети за награди.

Нашите компетенции обаче не спират до тук и предлагаме и индустриално маркиране на детайли, както и изработка на нестандартни елементи. Благодарение на лазерната технология могат да се направят пригодни за всякакви нужди метални детайли. Всички детайли и машини, които използваме са внос от водещи фирми в бранша именно защото не сме склонни да правим компромис с качеството.

В нашия сайт можете да разгледате страницата ни с продукти и да се уверите в добрата изработка. Независимо дали поръчвате единични бройки или комплекти, дизайна ще бъде уникален и изпипан до последния детайл. Това си личи и по високите оценки от нашите клиенти. Освен това, нашите продукти са със сертификати за качество, които да доказват произхода им.